Advertisement

Hadi Özışık Özür Diledi - Arman | Genel Haber Haberler Son Dakika Haber Genel Haber ... : Günde 5 vakit, ayasofya'ya gelen insanlara namaz kıldırmak.

Hadi Özışık Özür Diledi - Arman | Genel Haber Haberler Son Dakika Haber Genel Haber ... : Günde 5 vakit, ayasofya'ya gelen insanlara namaz kıldırmak.. Bunun üzerine bir açıklama yapan özışık, videoyu yayından kaldırarak özür diledi. İçişleri bakanı soylu'dan özür dileyen özışık, sayın süleyman soylu'nun benim üzerimden yıpratılmasından ötürü üzgünüm ifadelerini kullandı. Bakan soylu, özışık kardeşler hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Süleyman soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Yaşananlar sonrası uzun süre açıklama yapmayan hadi özışık ise gece katılacağı belirtilen habertürk yayınına katılmamış ve herhangi bir gerekçe sunulmamıştı.

Hadi özışık da twitter hesabından yayınladığı açıklama ile özür diledi. Hadi özışık ise bunun üzerine özür diledi, 'yıllardır süregelen bir hukuku' olduğunu söylediği soylu'nun görüşmeden haberi olmadığını öne sürdü. Özışık açıklamasında, peker ile kendi inisiyatifiyle görüştüğünü belirterek bakan soylu'nun bu görüşmelerden. Sedat peker'in twitter hesabından hadi özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu paylaşması üzerine özışık gece saatlerinde twitter'dan açıklama. Özışık açıklamasında, peker ile kendi inisiyatifiyle görüştüğünü belirterek bakan soylu'nun bu görüşmelerden haberinin olmadığını kaydetti:

Eden Hazard Real Madrid taraftarından özür diledi
Eden Hazard Real Madrid taraftarından özür diledi from img3.aksam.com.tr
Bunun üzerine bir açıklama yapan özışık, videoyu yayından kaldırarak özür diledi. Yarın sabah hadi özışık ile süleyman özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım açıklamasında bulunmuştu. Özışık, peker ile kendi inisiyatifiyle görüştüğünü belirterek soylu'nun bu görüşmelerden haberinin olmadığını şu sözlerle savundu. Hadi özışık, süleyman soylu'dan özür dilerken soylu ise hadi özışık ve kardeşi süleyman özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti. Süleyman soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Hadi özışık da twitter hesabından yayınladığı açıklama ile özür diledi. İçişleri bakanı soylu'dan özür dileyen özışık, sayın süleyman soylu'nun benim üzerimden yıpratılmasından ötürü üzgünüm ifadelerini kullandı. Özışık açıklamasında, peker ile kendi inisiyatifiyle görüştüğünü belirterek bakan soylu'nun bu görüşmelerden.

İnternethaber yayın grubu yönetim kurulu başkanı hadi özışık, sedat peker'in kendisi üzerinden i̇çişleri bakanı süleyman soylu'yu yıpratma özışık, twitter paylaşımında sayın süleyman soylu'nun benim üzerimden yıpratılmasından ötürü üzgünüm kamuoyundan özür diliyorum dedi.

Ayasofya i̇mamına sahip çıkılan yüzbinlerce tepki mesajı yayınladı. Süleyman soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. 'soylu'yu da peker'i̇ de tanırım'. Eğer ben süleyman soylu'dan, 'sedat peker bu videoları durdursun' gibi bir mesaj götürmüşsem, buradan senin kanalından söylüyorum; Pkk ile terör örgütleri ve çetelerle bu kadar mücadele bunun üzerine kimseye hile yapmayacağını dile getiren ve twitter hesabından hadi özışık'la video görüşmesinin kaydını paylaşan peker, şu notu iletmişti Yaşanan tartışmaların ardından hadi özışık, twitter hesabından yaptığı paylaşımda süleyman soylu'dan ve kamuoyundan özür diledi. İnternethaber yayın grubu yönetim kurulu başkanı hadi özışık, sedat peker'in kendisi üzerinden i̇çişleri bakanı süleyman soylu'yu yıpratma özışık, twitter paylaşımında sayın süleyman soylu'nun benim üzerimden yıpratılmasından ötürü üzgünüm kamuoyundan özür diliyorum dedi. Hadi özışık'ın açıklamasının ardından sosyal medyadan gelen tepkiler çığ gibi büyüdü. Süleyman soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Özışık açıklamasında, peker ile kendi inisiyatifiyle görüştüğünü belirterek bakan soylu'nun bu görüşmelerden haberinin olmadığını kaydetti: Hadi özışık da twitter hesabından yayınladığı açıklama ile özür diledi. Özışık'ın sözlerine sosyal medyada, #hadsizhadiözışık tagı açılarak çok büyük tepki gösterildi.bunun üzerine bir açıklama yapan özışık, videoyu yayından kaldırarak özür diledi. Süleyman soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var.

İnternethaber yayın grubu yönetim kurulu başkanı hadi özışık 1962 yılında iğdır/tuzluca'da doğdu. Gazeteci hadi ve süleyman özışık'ın iddiaları yalanlamasının ardından peker, sosyal medyada bir video yayınladı. Günde 5 vakit, ayasofya'ya gelen insanlara namaz kıldırmak. Özışık açıklamasında, peker ile kendi inisiyatifiyle görüştüğünü belirterek bakan soylu'nun bu görüşmelerden haberinin olmadığını kaydetti: Özışık açıklamasında, peker ile kendi inisiyatifiyle görüştüğünü belirterek bakan soylu'nun bu görüşmelerden haberinin olmadığını kaydetti:

Usain Bolt özür diledi | NTV
Usain Bolt özür diledi | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Hadi özışık'tan da bu yönde bir talepte bulunmamıştır. Pkk ile terör örgütleri ve çetelerle bu kadar mücadele bunun üzerine kimseye hile yapmayacağını dile getiren ve twitter hesabından hadi özışık'la video görüşmesinin kaydını paylaşan peker, şu notu iletmişti Hadi özışık da twitter hesabından yayınladığı açıklama ile özür diledi. Bunun üzerine bir açıklama yapan özışık, videoyu yayından kaldırarak özür diledi. Süleyman soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Gelen tepkiler üzerine özışık bir açıklama yaptı ve söz konusu videonun bulunduğu programı youtube yayınından kaldırdı. Eğer ben süleyman soylu'dan, 'sedat peker bu videoları durdursun' gibi bir mesaj götürmüşsem, buradan senin kanalından söylüyorum; Yaşanan tartışmaların ardından hadi özışık, twitter hesabından yaptığı paylaşımda süleyman soylu'dan ve kamuoyundan özür diledi.

İnternethaber yayın grubu yönetim kurulu başkanı hadi özışık 1962 yılında iğdır/tuzluca'da doğdu.

Herkese selam arkadaşlar, sizden gelen eleştiriler ağır. Gazeteci hadi ve süleyman özışık'ın iddiaları yalanlamasının ardından peker, sosyal medyada bir video yayınladı. Yarın sabah hadi özışık ile süleyman özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım açıklamasında bulunmuştu. Özışık'ın sözlerine sosyal medyada, #hadsizhadiözışık tagı açılarak çok büyük tepki gösterildi.bunun üzerine bir açıklama yapan özışık, videoyu yayından kaldırarak özür diledi. Yarın sabah hadi özışık ile süleyman özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Süleyman soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Sosyal medyada vatandaşlar hadi özışık denilen gazeteciye ateş püskürdü. Hadi özışık ise bunun üzerine özür diledi, 'yıllardır süregelen bir hukuku' olduğunu söylediği soylu'nun görüşmeden haberi olmadığını öne sürdü. İnternet haber gazetesi yazarı hadi özışık kimdir? Süleyman soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Eğer ben süleyman soylu'dan, 'sedat peker bu videoları durdursun' gibi bir mesaj götürmüşsem, buradan senin kanalından söylüyorum; Hadi özışık da twitter hesabından yayınladığı açıklama ile özür diledi. Özışık açıklamasında, peker ile kendi inisiyatifiyle görüştüğünü belirterek bakan soylu'nun bu görüşmelerden haberinin olmadığını kaydetti.

Hadi özışık'tan da bu yönde bir talepte bulunmamıştır. Bunun üzerine bir açıklama yapan özışık, videoyu yayından kaldırarak özür diledi. Hadi özışık da twitter hesabından yayınladığı açıklama ile özür diledi. Yaptığın iş doğru değil dersin samimi bir şekilde bunu yaparsın ki zaten fatma nur altın bunu sana söyledi yazdı dedi ki özür dile ne eee ya bir buluşalım da eee konuşalım da hakikati o. Sülüylede görüştüğüne dair video çıkarsa hadi özışık intihar eder mi sizce.

Sedat Peker videosunu yayınlayınca Hadi Özışık, Soylu'dan ...
Sedat Peker videosunu yayınlayınca Hadi Özışık, Soylu'dan ... from ahvalnews.com
Sosyal medyada vatandaşlar hadi özışık denilen gazeteciye ateş püskürdü. İnternethaber yayın grubu yönetim kurulu başkanı hadi özışık, sedat peker'in kendisi üzerinden i̇çişleri bakanı süleyman soylu'yu yıpratma özışık, twitter paylaşımında sayın süleyman soylu'nun benim üzerimden yıpratılmasından ötürü üzgünüm kamuoyundan özür diliyorum dedi. Hadi özışık'ın biyografisi (özgeçmişi), aslen nereli olduğu, eşi ve ailesine ilişkin gazetecilik mesleğinde bir çok ödül alan hadi özışık, kurucusu olduğu i̇nternethaber.com'un türkiye gazeteciler cemiyeti tarafından yılın i̇nternet sitesi ödülüne layık. Süleyman soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Bakan soylu, özışık kardeşler hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Gazeteci hadi ve süleyman özışık'ın iddiaları yalanlamasının ardından peker, sosyal medyada bir video yayınladı. Süleyman soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Özışık açıklamasında, peker ile kendi inisiyatifiyle görüştüğünü belirterek bakan soylu'nun bu görüşmelerden haberinin olmadığını kaydetti:

Hadi özışık'tan da bu yönde bir talepte bulunmamıştır.

İçişleri bakanı soylu'dan özür dileyen özışık, sayın süleyman soylu'nun benim üzerimden yıpratılmasından ötürü üzgünüm ifadelerini kullandı. Sülüylede görüştüğüne dair video çıkarsa hadi özışık intihar eder mi sizce. Herkese selam arkadaşlar, sizden gelen eleştiriler ağır. Süleyman soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Süleyman soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Hadi özışık da twitter hesabından yayınladığı açıklama ile özür diledi. Süleyman soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Hadi özışık ise bunun üzerine özür diledi, 'yıllardır süregelen bir hukuku' olduğunu söylediği soylu'nun görüşmeden haberi olmadığını öne sürdü. Hadi özışık, süleyman soylu'dan özür dilerken soylu ise hadi özışık ve kardeşi süleyman özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti. Üzdüğüm, gönlünü kırdığım herkesten özür diliyorum. Hadi özışık'ın açıklamasının ardından sosyal medyadan gelen tepkiler çığ gibi büyüdü. Sedat peker youtube'dan yayınladığı videolarda, i̇çişleri bakanı soylu'yu kendisinin dönüş bileti olarak tanımlamış, soylu'nun. Özışık açıklamasında, peker ile kendi inisiyatifiyle görüştüğünü belirterek bakan soylu'nun bu görüşmelerden haberinin olmadığını kaydetti:

Sedat peker youtube'dan yayınladığı videolarda, i̇çişleri bakanı soylu'yu kendisinin dönüş bileti olarak tanımlamış, soylu'nun hadi özışık. Özışık, peker ile kendi inisiyatifiyle görüştüğünü belirterek soylu'nun bu görüşmelerden haberinin olmadığını şu sözlerle savundu.

Posting Komentar

0 Komentar